Unlimited WordPress themes, graphics, videos & courses! Unlimited asset downloads! From $16.50/m
Advertisement
  1. Code
  2. WordPress
Code

Te krijojme WordPress shtojce ne 60 sekonda

by
Difficulty:BeginnerLength:QuickLanguages:
This post is part of a series called 60 Second Video Tutorials.
Understanding AsyncTask Values in 60 Seconds
Create a React Class in 60 Seconds

Albanian (Shqip) translation by Hamdan Veerlax (you can also view the original English article)

Procesi i krijimit të një shtojcë WordPress mund të jetë i frikshëm sidomos pasi që sapo jeni duke u nisur. Por, para se të përpiqesh të krijosh një plugin të madh me shumë funksione, pse të mos fillosh me bazat?

Në këtë video, ne kemi marrë një vështrim të shpejtë në gjithçka që është e nevojshme në mënyrë që të filloni me hedhjen e terrenit për një WordPress plugins

Siç mund ta shikoni, nuk ka "magji" për të krijuar një plugin WordPress. Bëhet fjalë për të kuptuar se si të formatohen komentet e kodit, pak për lidhje me WordPress, WordPress API dhe pak PHP.

Plugins WordPress për të studiuar

Nëse kjo video e veçantë ka kapur vëmendjen tuaj dhe ju jeni duke kërkuar për të studiuar disa shembuj të tjerë të WordPress Plugins, arka disa prej punës që është në dispozicion në tregun tonë.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Looking for something to help kick start your next project?
Envato Market has a range of items for sale to help get you started.