Unlimited WordPress themes, graphics, videos & courses! Unlimited asset downloads! From $16.50/m
Advertisement
  1. Code
  2. PHP
Code

Ç`ka të Re në PHP 7 dhe 7.1 ? Informohuni në Kursin Tonë të Ri

by
Length:QuickLanguages:

Albanian (Shqip) translation by Zack-C (you can also view the original English article)

A jeni të përditësuar me të tëra ndryshimet në versionet më të fundit të PHP ?

Në Kursin tonë të ri  e të shkurtër, Ç`ka të Re në PHP 7 dhe 7.1 ? , instruktori juaj Jeremy McPeak do t'ju shtjellojë çdo aspekt të ri të PHP 7 DHE 7.1. Jeremy do t'ju përditësojë me ndyshimet më të fundit dhe më të mëdha të gjuhës PHP, me shembuj praktikë të çdo aspekti të ri.

Ju mund ta keni kursin tonë të ri menjëherë përmes ofertës 10-ditë falas si prove (10-day trial) të abonimit tonë mujor.Nëse vendosni ta vazhdoni kursin, ky kushton vetëm $15 në muaj, dhe do keni hyrje në qindra kurse, përfshirë edhe kurset e reja që shtohen çdo javë.

Dëshiron ti përmirësosh aftësitë e tua zhvilluese në PHP në një nivel më të  lartë ?Provoni disa nga mijëra skriptet (scripts) e dobishme PHP në Marketin Envato.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Looking for something to help kick start your next project?
Envato Market has a range of items for sale to help get you started.